Glad Påsk!

Påsken bilder, påsken
Jag vill passa på att önska alla nära och kära en riktigt glad påsk. Detta är min första påsk på 3 år i Sverige så jag ska ta vara på den då man inte vet när det blir nästa gång..Vädret är underbart så det gör det hela ännu bättre! I går umgicks jag med en kusin som är hemma från norge över påsken, det var skoj då det var längesedan vi sågs. I kväll ska jag gå ut en sväng med några kompisar här på tuppens danskrog heter det. Det är ett dansställe som bara är öppet i bland när det är något speciellt. 24 år fyllda och jag har aldrig varit där så det ska faktiskt bli skoj. För en gångs skull något nytt i "lilla" Bollnäs. I morgon blir det påskmat med familjen och sedan får vi se vad helgen bjuder på..

För övrigt känns mitt knä lite bättre. Jag kan böja lite mer och har nu övningar från sjukgymnasten som ska stärka muskulaturen. Som det ser ut i dagsläget blir det ingen mer operation vilket känns skönt. Jag ska på återbesök den 6 Maj till stockholm så får vi se vad han säger då.

Hoppas alla nära och kära får en skön påsk med god mat och dryck och påskgodis..Det ska jag se till att få!=)

Hemma från huvudstaden ny opererad!

Ja då var jag hemma från Stockholm med ett ny opererat knä. Operationen gick bra, allt gick väldigt fort. Kom in på salen och fick nålen i handen och redan medan jag väntade på doktorn han jag somna..Gjordet ont att få bedövningen men sedan var det bara 2 andetag och jag sov som en stock igen. Vaknade sedan på salen lite slumrig, fick då kaffe och macka men han knapppt äta klart förrens det var dags att klä på sig, prata lite med doktorn sedan var det bara att gå iväg. Var inga problem att gå och jag mådde bra så jag mötte upp med Lisette och fick i mig lite lunch, jätte mysigt! Älskar verkligen stockholm! Så jag stannade sedan kvar 2 timmar för att strosa lite i det fina vädret och shoppa lite mer (ja hade ju redan shoppat lite på barkaby outlet dagen innan med klara...) Tur man inte åker till stockholm varje dag..=)

Resultat:
ledbanden var skadad som han trodde och det görs väl inget emot. Menisken däremot var bra så det var toppen. Han fick även böja till benet när jag sov så rörligheten ska komma tillbaka nu. Men däremot visade det sig att korsbandet även är skadat som han inte trodde innan. Det är 50/50 % så frågan är om det ska åtgärdas eller ej. I så fall är det en till operation och för att komma tillbaka från den räknar man 6-8 månader till skillnad från ca 4-6 veckor om inget mer görs...Han skulle rådgöra med en annan doktor och återkommer med information i morgon. Jag ska sova nu och inte tänka mer på det och ta ställning till allt när jag säkert vet..

Så båda bra och dåliga nyheter...

Snart är det dags..

I morgon bär det av mot Stockholm för operation. Ser fram emot det då jag verkligen hoppas att det ska hjälpa..Men klart att jag är nervös, men jag ska visa att jag är stark och klarar av detta! Jag åker ner med min kompis Klara härifrån för att spendera natten med henne så jag är på plats till torsdag morgon då det är dags. Vi ska kika på barkaby outlet i morgon så jag får göra något roligt med nära jag är nere i den stora staden...

Måste sova nu så jag orkar upp..

natti natt