God Jul!

Eller snarare god fortsättning numera. Hoppas ni alla haft en mysig jul med god mat/dryck och trevligt umgänge. Våran jul har varit annorlunda som vanligt men ännu mer i år när det är jätte varmt ute (detta var 7:e julen jag inte firade i Sverige med närmaste familjen, snacka om att tiden går fort!). Julen är jätte stor här i Filippinerna med massor av dekorationer, julmusik 24/7 överallt och alla människor runt omkring oss tex. Personalen på hotellet och de vi jobbar med kring showen önskar alla varandra God Jul hela tiden. Vilket är jätte trevligt då det hjälper en att komma in i julstämningen lite mera då det annars är rätt svårt i detta varma sommarväder.

Köpte några små juldekorationer till rummet, har kokat risgrynsgröt och ätit julgodis, bl.a. Paradis chokladask som mamma och pappa hade med åt oss. Sedan har vi mycket små uppvaktningar på jobbet som tex. mera godis lite här och där och några julkort och små julklappar vilket är väldigt snällt och trevligt så allt görs verkligen för att komma in i julstämmning trots att vi alla är långt i från våra vanliga traditioner och hem.

På Julafton hade jag och Matvey en liten julklapps utdelning på rummet till frukost innan vi sedan hade en show som var ägnad till de som normalt inte har råd att gå på show (Vår promoter köper upp alla biljetter och ger i väg till de som är fattigare) vilket var en otrolig julklapp i sig att få uppträda för dem och se deras glädje. Sedan bjöd Disney på julmiddag på kvällen på hotellet där alla samlades och åt. Sedan mös vi alla vid poolen med en drink i det varma vädret innan jag skypade med familjen hemma i Sverige och somnade gott. Som sagt en annorlunda julafton men mycket nöjd ändå. Vår tour familj är fantastisk och vi alla gör ett mycket bra jobb att ta hand om varandra och göra det bästa vi kan över att vara i från närmaste familjen vilket är underbart.

 

 
Jag och Maria
Tatyana,Matvey och jag på vårat julfirande på julafton. Tatyana åkte hem i går men hann vara med och se några shower samt vara med på vårat julfirande.

Sedan efter det har vi fortsatt jobba för fullt men det är med nöje! Är fortfarande i julstämmning och väldigt tacksam för mitt underbara jobb!

I kväll har alla tjejer träffats efter sista showen och haft lite tjejkväll med snacks, dricka och film vilket var trevligt! Lugnt och stillsamt men orkar inte så mycket mer bland alla shower och annat firande=)

God fortsättning igen på er alla, tänker på er ofta och hoppas verkligen ni njuter av jul så mycket det går!

Kommentera inlägget här :