More of San Francisco!

Här kommer de sista bilderna från SF i tisdags:
Ghirardelli Square med utsökt chocklad och glass. Dock var vi väldigt mätta från lunchen och kalla från vinden när vi cyklade så hoppade glassen denna gång men blev varm chocklad i stället vilket var gott!  Lauren, jag och Johan på bilden.
Jätte vacker byggnad!
Ett av många vackra hus i SF. Jätte skoj att cykla igenom bostadsområden och titta på alla vackra hus vilket vi gjorde för att ta oss till sista stoppet Alamo Square.
 

More of Beautiful San Francisco!

Vi kom in till SF efter 13.00 i tisdags och hyrde cyklar på en gång. Från 14.00 var vi i gång med vårt cyklande och det blev många mil! SF är en stor stad men som man behärskar ganska snabbt och man kan få ett grep om staden vilket jag gillar. Mycket att se och göra men vi han med massor som ni kanske förstått. Det blev bra träning med för vi cyklade överallt och som ni kanske vet är SF känt för backar som denna tex:
Vissa är inte att leka med. Om man bor i SF måste man ha bil eller får man väldigt vältränade ben om man inte redan har det som Matvey sa=)
 
Cyklade som en galning på slutet för att hinna fram till Alamo Square och kända "Painted Ladies". Cyklarna skulle vara tillbaka lämnad 18.00 och vi kom fram 17.58 så det var precis. Men vi han få några kort:
A row of Victorian houses facing the park on Steiner Street, known as the "Painted Ladies", are often shown in the foreground of panoramic pictures of the city's downtown area. A number of movies, television shows and commercials have been filmed in or around Alamo Square.
 
 

Vitlök så det bara visslar om det!

Tror jag aldrig ätit så mycket vitlök på en och samma gång som när jag är på the Stinking Rose. Det är en välkänd restaurang i North Beach i SF där temat är vitlök. Vi käkade middag där efter vår cykeltur runt staden och avslutade sedan med en drink på kända W hotell. På the Stinking rose är allt tillagat med vitlök och det hänger fullt med vitlöks flätor i taket, (världens längsta hänger där men jag har glömt hur lång den är). De serverar en utsökt vitlökspesto att bre på bröd och ha som tillbehör till maten och tror vi nästan åt upp mer än halva av den så det förklarar en hel del varför vi vakande upp med vitlöks andedräkt i dag. Dock är det värt det! Jag åt förövrigt god lax och vitlöksglass delade vi på till efterrätt, ja låter helt konstigt men jätte god är den! Rekommenderar varmt denna restaurang om man är i SF. Några bilder:
SF by night