Amsterdam

Det var som sagt en väldigt trevlig stad! Den kan beskrivas som kanalernas och cyklarnas stad för det fanns överallat! Redlight distric var som film, stod prostituerade tjejer i varenda fönster och det var rött sken överallt. Obehagligt att gå där fast det sägs att det ska vara tryggt. Det kändes som att man var hög hela tiden då det luktade överallt. Cannabis är som sagt tillåtet där och det fanns hur många Coffeeshops som helst, ett café där man kan köpa droger öppet. Det var väldigt dyrt i Amsterdam, (det är faktiskt den 25:e dyraste staden att bo i). Vi var bla på Anne Franks hus, vilket var jätte intressant. Vi gick sedan runt i stan och såg alla kända och fina byggnader, dock betalade jag aldrig in mig för något museum.
Här följer lite bilder från Amsterdam.
.
Staty från andra världskriget

Central station i Amsterdam

Staty på Anne Frank

Bilder från våran kanalsightsing vi gjorde


Husbåt, vilket är väldigt vanligt i Amsterdam

Red-light district

Som sagt väldigt mycket att ta kort på i Amsterdam..Här är iaf lite bilder..

Kommentarer :

#1: Carin

Ja Amsterdam är lite speciellt (cyklade dit fr Hbg när jag var 20...) mycket öppet med droger men en fantastiskt fin stad! Riktigt kul att se lite bilder därifrån! Tänk vad du får se mycket! Kram kram ps simningen går bättre o bättre ds

skriven
#2: Mamma

Fina bilder som vanligt, vad mycket ni hinner. Minnen för livet, tänk vad bilder du har att titta på när du blir gammal. Inte långsamt på hemmet där inte:)

Kramar från ett snöigt och kallt men fint Bollnäs:)

skriven
#3: Sirran

underbart att lasa din blogg gumman! Kunde tyvarr inte skypa idag, men imorgon (sondag ar battre) ska plugga hela dagen sa jag sitter vid datorn hela tiden. saknar dig, men njuter av dina upplevelser!

Snart kommer maja och richard och halsar pa, langtar!! puss!

skriven

Kommentera inlägget här :