Busy, busy!!!

Det är bara förnamnet just nu…Först massor av shower förra veckan och resdag direkt på det från Singapore till Thailand (smidig flygresa men man blir ändå alltid trött av att resa då det tar tid), sedan har det gått i ett! Sover lite då det är fullt upp här i Bangkok och inte finnt tid att sova... Det finns massor att göra och se så vill passa på att hinna med så mycket som möjligt men vi hade bara 2 lediga dagar och det är inte tillräckligt. Hinner inte med allt man vill och dagarns blir långa men man får vara glad för det man hinner med och ta allt för vad det är.
 
I dag började vi jobba och vi är borta ca 13 timmar per dag nu dessa 4 dagar. Men bara att bita i hop och kämpa. Vi har 3 dagar kvar med 3 shower/dag innan vi är klara. Men efter det blir vi lediga fram till 22 Maj då vi flyger till Australien. Brunei blev inställt så det blir toppen! Ser fram emot lite ledighet! Blir dåligt med uppdatering denna vecka då det är fullt upp och jätte dåligt internet. Men lovar att det kommer sedan! Har nämligen massor av bilder att bjuda på men här kommer ett litet smakprov iaf=)
 
Kan säga att vi har det bra iaf och är med om nya äventyr! I love Thailand!
 

Kommentarer :

#1: maja

Nu blir jag avundsjuk på rikitgt!! MY GOD!!!! Australien OCKSÅ!! Shit Sofie vilken lyx.. du får verkligen se hela världen och dessutom med den personen som du älskar. GRYMT!!!!!!!!!

ÅHHhhh jag vill också dit!


Puss o kram från oss alla fyra

skriven

Kommentera inlägget här :