Yokoama!

Efter en ledig dag i Osaka reste vi till Yokohama med tåg i tisdags. Bekvämt och smidigt då tågen, Shinkansen går super snabbt! Allt är väldigt liten här i Japan, tex hotellrum, bilar, restauranger m.m men tågen har gått om plats för benen och är bekväma. Vi bor sedan i hop med stationen här i Yokohama så var på hotellet efter 5 min promenad. Trots enkel och bekväm resa var vi ändå trötta då vi endast hade en ledig dag i Osaka efter intensivt showande och började med principal ice på onsdagen här i Yokohama så vad passade inte bättre än att åka på onsen och slappna av. Vi installerade oss på hotellet sedan var vi ett gäng tjejer som åkte i väg. En japansk tjej här i från Yokohama rekommenderade oss detta då hennes rehab sitter i hop med onsen (hon är skadad för tillfället och är hemma). Det slutade med att vi spenderade hela kvällen där och även åt middag då det var helt underbart. Onsen men mer som ett spa med vacker utsikt över Yokohama hamn. Vi köpte oss en drink och bara njöt av solnedgången innan middag och mera spa. Det var helt fantastiskt så vi ska ev. tillbaka på måndag efter alla shower.
 
Onsdag morgon var jag in till Tokyo (ca 1h härifrån) och hämtade mitt nya pass så ni kan jag fortsätta resa utan problem. Åkte direkt tillbaka till Yokohama och tog en busstur i hamnen och promenerade runt där då det är väldigt vackert och jag gjorde inte det för 2 år sedan när vi var här. Sedan dess har det varit jobb och fullt upp. Men allt är bra och vi har nu bara 2 dagar och 5 shower kvar så börjar närma sig slutet vilket ska bli skönt för det har varit mycket jobb på sistonde som sagt. Efter denna vecka lugnar det ner sig så det ska bli skönt!
 
Avslutar med lite bilder i från tisdagens spa som var underbart vackert och skönt!
Utomhus däck med vacker utsikt!
Bord och stolar i lite vatten där man kan sitta och slappna av och bara njuta av utsikten. Rummet bakom är som en hot yoga studio där man kan strecha och så, jätte skönt och självklart bjuds det på utsikt även där.
Dessa kakelstenar är varma så man går bara in och lägger sig en stund och slappnar av och mår bra.
Utsökt persika chu hi som var så uppfriskande och gott efter allt varmt spa.
Japansk Curry och ris till middag.
Det är Yuka till vänster som är i från Yokohama och tog oss hit. Tack snälla för det, vi alla njöt!
Män och kvinnor är separata vid själva badandet av pooler men sedan har alla dessa fina typ pyjamas på sig när man går ut på däck eller har massage eller så. Lämpligt och underbart!

Kommentera inlägget här :